Folytatódik az Off-Campus - Könyvajánló
2020. szeptember 23. írta: szaffipolca

Folytatódik az Off-Campus - Könyvajánló

Elle Kennedy - A baklövés

A folytatás már nem volt számomra annyira lehengerlő, mint az első rész, de ettől függetlenül tetszett.

mistake.JPGA középpontban Logan és Grace állnak. Logan Garrett lakótársa, szintén a hokicsapat tagja, Grace pedig elsőéves, tervei szerint pszichológia szakos tanuló. Kettejük története egy véletlennel és Logan rossz memóriájával kezdődik.  Logan nem a legélesebb kés a fiókban, de az értékrendje rendben van. Mihelyst rájön, hogy mit veszített Grace-szel, mindent megtesz, hogy visszakapja.

Kapunk egy kicsit az edzések és a meccsek hangulatából, milyen a sportolók élete az egyetemen. A fókusz főleg Logan családi életére és jövőjére éleződik ki. Ő és a bátyja nagyon összetartóak, igazi testvérekként viselkednek. Sokan előítéletesek az egyetemen a sportolókkal szemben, viszont ezek a kis történetek rávilágítanak arra, hogy főhőseinknek is van szívük, és nem is annyira buták, mint ahogy a legtöbben vélik.


Nem kell ettől a könyvtől semmi komolyat várni, nem fog válaszolni arra a kérdésre, hogy mi az élet értelme (42), nem fog filozófiai kérdéseket boncolgatni, viszont remek kikapcsolódást nyújt.

Az írásmód lendületes, egyszerű, fiatalos, a cselekmény folyton pörög. A háttérsztorik tetszettek, a karakterek egyénisége kedvelhető volt. Grace néha egy kicsit túldramatizálta a dolgokat, de nem volt tolakodó a stílusa. És ami nagyon fontos, rengeteget nevettem, tényleg nagyon szórakoztató.

Várom, hogy a sorozat többi részében jobban megismerjem a srácokat, a legkíváncsibb Deanre vagyok.

 

Adatok:

Elle Kennedy - A baklövés
Eredeti cím: The Mistake
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Oldal: 350
Fordította: Barthó Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffipolca.blog.hu/api/trackback/id/tr616211360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása