Egy nap a barátokkal - Könyvajánló kicsiknek
2021. május 04. írta: szaffipolca

Egy nap a barátokkal - Könyvajánló kicsiknek

Nicola Slater - Pamacs a tanyán

 

Egy kedves történet Pamacsról, a cicáról, aki egy tanyán tölti a nyarat, majd oldalról oldalra felkeresi barátait egy kis közös játék kedvéért.

3faebd08-328c-4540-8ed5-cd2187417a79_1.JPEGA könyv telis-tele gyönyörű rajzokkal, szép és igényes illusztrációkkal, és ami a legjobb, kihajtható fülekkel, így bekukucskálhatunk a barátok házába, megnézhetjük, hogyan készülődnek. A képekről még rengeteg mindent lehet mesélni, mindegyik állatka házában más és más történik éppen, így fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást.


A könyv strapabíró, a fülek és az oldalak kemény kartonból készültek, így a legkisebbeknek is kiváló. A borítón lévő jelzés a könyvet 2 éves kor felett ajánlja, az én kislányom most 1,5 éves, és tökéletesen eljátszik vele, nézegeti a képeket, kihajtogatja a füleket, és örül a sok szép színes rajznak. Az oldalak vastagsága miatt könnyen lapozható.

Szuper ajándék a piciknek, vidám, színes és készségfejlesztő könyvecske.


A Móra könyvkiadó oldalán számos csodás gyerekkönyv érhető el:
https://mora.hu/

 

Adatok:
Nicola Slater - Pamacs a tanyán
Kiadó: Móra Könyvkiadó
Oldalszám: 18

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffipolca.blog.hu/api/trackback/id/tr1616521774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása