Szökésben a tanyasi állatkák - Könyvajánló kicsiknek
2021. június 07. írta: szaffipolca

Szökésben a tanyasi állatkák - Könyvajánló kicsiknek

Yujin Shin - Tanyasi szökevények

f99b650e-ac3f-41d7-a7a5-026d98150d0d.jpgA tanyasi állatok némi kaland után vágyakozva úgy döntenek, ideje kiruccanni a városba. Egy kis buszozás után meglátogatják a bevásárlóközpontot, éttermet, mozit, hogy utána teljesen kimerülten hazatérhessenek az esti szunyókálásra.

Minden oldalon feladatokra, keresgélős játékokra, kerekekre, kihúzható és tolható fülekre bukkanhatunk, melyek segítik a kis kezek ügyesedését, ezáltal fejlesztve a motorikus készséget.

A grafika gyönyörű, a mese aranyos, az ötletes rajzokról pedig sokat lehet mesélni keresgélés közben. Az oldalak vastagok, könnyen lapozhatók és strapabírók.

A kiadó a hátoldalon 2 éves kor feletti gyermekeknek ajánlja a könyvet, ezzel egyetértek, a feladatok és a tolható fülek már kicsit nagyobb gyerkőcöknek készültek, mint az én másfél éves kislányom. Ettől függetlenül szívesen lapozgatja, jelenleg ez az egyik kedvenc könyve az aranyos állatkák miatt.

A könyv az alábbi linken érhető el:
https://mora.hu/konyv/tanyasi-szokevenyek-kirandulj-a-varosba-a-tanyasi-allatokkal/

 

Adatok:

Yujin Shin - Tanyasi szökevények
Kiadó: Móra Könyvkiadó
Fordította: Bottka Sándor Mátyás
Oldalszám: 10

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffipolca.blog.hu/api/trackback/id/tr4916584808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása