Felismerni az érzelmeket - Könyvajánló kicsiknek
2021. augusztus 05. írta: szaffipolca

Felismerni az érzelmeket - Könyvajánló kicsiknek

Kövesd az ujjaddal! - A kis tigris boldog

4740b316-f430-4ff8-b8de-c9b3424afd0c.JPEGA szenzomotoros készségek fejlesztése nagyon fontos, amely a mozgató és érzékelő szervek összehangolásával kapcsolatos. Ez a könyv ezt a képességet hivatott fejleszteni. Kicsit nagyobb alapú, de könnyen lapozható. Pár oldal csupán, de minden fontosabb érzelmet bemutat. A lapok széle filccel szegélyezett, illetve ugyanez az anyag került felhasználásra az érzelmeket bemutató íveknél. A kicsik ezeket a más anyaggal bevont vonalakat követve tanulhatják meg, melyik érzelem hogyan mutatkozik meg az arcon. Minden oldal elképesztően élénk színeket kapott, az állatkák ábrázolása aranyos. Teljes oldalt töltenek ki, így jól láthatók és tapinthatók.

img_7992.JPG

A képekről mesélhetünk a kicsiknek, pl. „Miki majom vidám” oldalon egy kedves majmó mosolyog vissza ránk. Miközben a baba végigsimogatja a majom száját, ami felfelé görbül és filccel bevont, valamint az arcát, ami szintén ugyanezzel a réteggel lett ellátva, elmesélhetjük, hogy az állatka annyira boldog, hogy még az arca is kipirult, mert kapott sok-sok banánt, és bizony azt nagyon szereti. A gyerkőc így tanulás közben is jól szórakozhat velünk együtt, miközben egy igényesen megalkotott könyvet lapozgathatunk.

Értékelés: 4,5/5

A könyvet itt vásárolhatjátok meg!

Köszönet a recenziós példányért a Móra könyvkiadónak!

 

Adatok

Kövesd az ujjaddal! - A kis tigris boldog
Kiadó: Móra könyvkiadó
Oldalszám: 10
Fordította: Mirtse Áron

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffipolca.blog.hu/api/trackback/id/tr816649244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása