Jennifer L. Armentrout: Vérből és hamuból borítómustra
2022. április 02. írta: szaffipolca

Jennifer L. Armentrout: Vérből és hamuból borítómustra

Blogturné

A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Jennifer L. Armentrout külföldön már hatalmas sikert aratott Vér és Hamu sorozatának első kötete. Ez az írónő első high fantasy regénye, amely egy olyan világba kalauzol el minket, ahol vérszomjas lények szedik áldozataikat, egy különös vallás irányítja a királyság mindennapjait, hazugságok, ármánykodás és viszályok szövik át az udvar légkörét. Tartsatok bloggereinkkel és játsszatok velünk, hogy lehetőségetek legyen megnyerni a könyv egy példányát!

Mivel a könyv hatalmas népszerűségnek örvend külföldön, a boxos cégek gyönyörűbbnél gyönyörűbb kiadásokkal csábították el a rajongókat. Összegyűjtöttem pár szépséges borítót, hogy bemutassam őket.

Ám először az eredeti borítót nézzük meg, ami már önmagában telitalálat:

38612637o.jpg

Jennifer eddigi könyveinek borítói nem voltak kimondottan a kedvenceim, de ez egyszerűen gyönyörű. Remekül ábrázolja a könyv hangulatát, a tőrnek és a nyílvesszőnek is jelentése van. A fémes betűszínek a történet rideg világképére emlékeztetnek.

 

Az illumicrate is meglepte rajongóit egy nagyszerű fandom boxszal, íme a könyv:

ev4pxcsxcaab5bn.jpg

exaui_8wqag71pg.jpg

 
Sajnálom, hogy ezt a verziót nem rendeltem meg akkor, ugyanis szépséges lett. Az art @merwildandco, a teljes könyv design pedig @chattynora keze munkáját dicséri. A naked cover is mesés, tökéletesen passzol az élfestéshez. A design színeiben hű az eredeti borítóhoz.

 

A következő kiadás a FairyLoot érdeme, és ezek a könyvek az én könyvespolcomat is díszítik:

blood-and-ash-tcogb-v2-1-1024x1024.jpg

blood-and-ash-tcogb-v2-2-1024x1024.jpg

A három könyvet együtt lehetett megvásárolni dedikált formában. Mindhárom védőborító Poppyt ábrázolja, viszont a pucér borítókon már láthatjuk Hawke-ot (második rész) és Kierant is (harmadik kötet). Mindhárom kötet kapott élfestést is, melyek a tőröket ábrázolják. A cover design @micaelaalcainodesign munkája, a védőborító belsején lévő artokat pedig a szupertehetséges @bxromance-nak köszönhetjük. Az összhatás isteni, nem bántam meg egy pillanatig sem, hogy megrendeltem.

 

The Bookish Box sem hagyta a rajongókat Blood and Ash könyvek nélkül, íme:

165277399_3895169287211223_1426461458547751074_n.jpg

A design @monolimeart csodás munkája, én beleszerettem ebbe a kiadásba is, de hát The Bookish Box termékei már csak ilyenek!

 

A magyar borító is, mint az összes eddigi külföldi, megtartotta az eredeti desingt, így a miénk kiegészült a magyar címmel, egy ajánlóval, valamit a zafír pöttyel. Nagyon örülök ennek a borítónak, dögös.

10069_b1_1.jpg

 

Nyereményjáték

Minden állomáson egy idézetet találtok, mely egy-egy JLA könyvhöz kötődik. Kíváncsiak vagyunk, felismeritek-e, melyik könyvből származik. Nincs más dolgotok, mint a helyes megfejtést beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 „– Én apollüón vagyok.
[…]
– Te egy… Napóleon vagy?
– Apollüón – javított ki Seth, vagy ki a fenének nevezte magát.”

 

a Rafflecopter giveaway

 

További állomások

Blogturné Klub

03.25. Szaffi polca 
03.27. Kelly és Lupi olvas
03.29. Fanni’s Library extra állomás
03.31. Fanni’s Library 
04.02. Szaffi polca extra állomás
04.04. Függővég extra állomás
04.06. Sorok között könyves blog extra állomás
04.08. Dreamworld blog extra állomás
04.10. Függővég
04.12. Könyv és más
04.14. Dreamworld blog
04.16. Sorok között könyves blog

A bejegyzés trackback címe:

https://szaffipolca.blog.hu/api/trackback/id/tr9417787694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása