Szaffi polca

Könyvajánlók, leírások, kritikák

2023. jún 12.

Jack Ketchum: Holt ​idény (Dead River 1.)

írta: szaffipolca
Jack Ketchum: Holt ​idény (Dead River 1.)

Blogturné

img_4363.JPGJack Ketchum Holt idény című regénye eredetileg 1980-ban jelent meg, viszont akkoriban annyira brutálisnak találták, hogy csak erősen vágott verzióban tárták az olvasók elé. Az Agave Könyveknek hála a magyar olvasóközönség most az eredeti változatot olvashatja, amiről ti is megismerhetitek négy bloggerünk véleményét. Tartsatok velünk a turné állomásain, és nyerjétek meg a Kiadó által felajánlott példányt!

 

Fülszöveg

Valahol ​a sűrű erdőségekkel borított Maine állambeli kisváros, Dead River tőszomszédságában egy elhagyatottnak tűnő hétvégi ház áll. Baráti társaság gyűlik most itt össze, hogy kipihenje a nyüzsgő nagyvárosok forgatagát. Az óceánparti kilátás, a jóleső elszigeteltség pihentető napokat ...

Tovább Szólj hozzá

2023. már 20.

Lynette Noni: A ​gyógyító

írta: szaffipolca
Lynette Noni: A ​gyógyító

Blogturné

img_6540.JPGA Maxim kiadó gondozásában jelent meg itthon a külföldön már nagy sikert aratott The Prison Healer-sorozat első része, A gyógyító. Tartsatok és játsszatok velünk, hiszen a kiadó felajánlásából egy példányt is nyerhettek a könyvből.

 

Fülszöveg

A tizenhét éves Kiva Meridan a hírhedt halálbörtön, a Zalindov rabjaként él, ahol gyógyítóként tevékenykedik. Amikor a Lázadó Királynőt letartóztatják, arra ítélik, hogy kiállja a Végzet Próbáját. Aki győzedelmeskedik, azt ártatlannak nyilvánítják, és szabadon engedik – csakhogy eddig még senki sem élte túl. Így hát a súlyosan beteg Lázadó Királynőnek esélye sincs. Egyik nap Kiva egy kódolt üzenetet kap a családjától: „Ne hagyd meghalni! Jövünk.” Ezért ...

Tovább Szólj hozzá

maxim blogturné blogturnéklub blogturneklub MaximKiadó dreamkönyvek agyógyító lynettenoni theprisonhealer

2023. jan 29.

BOOK24.hu rendelés és csomagbontás

írta: szaffipolca
BOOK24.hu rendelés és csomagbontás

img_5931.jpgA BOOK24.hu lehetőséget biztosított arra, hogy egy nagyobb rendelés keretein belül bemutassam a webshopot és meséljek a tapasztalataimról.

Korábban is rendeltem már a webshopról, akkor is pozitív élménnyel gazdagodtam az új könyvek mellett.

De hogy mik is azok a szempontok, amelyek miatt szívesen rendelek a BOOK24.hu oldaláról?

Összeszedtem pár gondolatban:

  • letisztult, átlátható webfelület
  • könnyen használható menü
  • telefonon és asztali felületen is kiválóan működik a weboldal és gördülékeny a rendelési folyamat
  • könyvajánlók a kategória szerinti szűrésen belül (is)
  • akciók
  • hatékony keresési rendszer
  • gyors csomagösszekészítés és szállítás
  • könyvbiztos, strapabíró csomagolás

A rendelésem a ...

Tovább Szólj hozzá

ajánló unboxing book24 prajándék book24.hu

2023. jan 23.

Giovanna Alessio: Hogyan ​öltözködik a világ?

írta: szaffipolca
Giovanna Alessio: Hogyan ​öltözködik a világ?

Blogturné

img_5801.JPGA Kolibri kiadó egy gyönyörű könyvvel kedveskedett olvasóinak, melyből különböző kultúrák népviseletét ismerhetjük meg. Tartsatok bloggereinkkel, akik bemutatják nektek ezt a szépséges kötetet, és ha velünk játszotok, a kiadó felajánlásából nyerhettek egy példányt is.

 

Fülszöveg

Ünnepeld a világ és a kultúrák népviseletének sokszínűségét ezzel a csodálatosan illusztrált könyvvel! Barangold be a Föld minden kontinensét, és fedezd fel, milyen változatos hagyományokkal, ruhákkal rendelkeznek a különböző népek, az izgalmas kimonóktól kezdve a káprázatos flamencoruhán át a színpompás matyóhímzésig.

Tudd meg Chaaya Prabhat varázslatos rajzai által, hogyan öltözködik a világ!

 

Értékelés

...

Tovább Szólj hozzá

blogturné kolibrikiado blogturnéklub blogturneklub GiovannaAlessio hogyanöltözködikavilág ChaayaPrabhat thecultureofclothes

2023. jan 11.

Veres Attila: A ​valóság helyreállítása

írta: szaffipolca
Veres Attila: A ​valóság helyreállítása

Blogturné

img_4546_jpg.jpgÖt év után végre új novelláskötetet olvashatunk Veres Attilától, melynek címe A valóság helyreállítása. A hazai horror és weird irodalom kiemelkedő képviselője ezúttal a valóság különféle, sokszor széttöredezett, torz vagy éppen álomszerű arcait mutatja meg az olvasóknak, önállóan is értékelhető, bizonyos szempontból mégis összefüggő novellák formájában. Tartsatok három bloggerünkkel erre a különleges utazásra, válaszoljátok meg az állomásokon található kérdéseket, és nyerjétek meg az Agave Könyvek által felajánlott példányt!

 

Fülszöveg  

Ugyanaz ​a város, mégsem ugyanaz a világ. Egymás mellett létezünk benne, de más és más valóságokban.

Veres Attila, a horror és a weird irodalom hazai mestere ...

Tovább Szólj hozzá

horror agavekönyvek blogturné blogturnéklub blogturneklub weirdfiction veresattila avalósághelyreállítása

2022. dec 22.

Adventi blogturné (2022)

írta: szaffipolca
Adventi blogturné (2022)

Blogturné

img_5152.JPG„Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.”Te vajon hiszel a karácsony csodájában? Hiszel a zöld fenyő varázsában?

Mi, a Blogturné Klub tagjai, több mint kétezer turnéval a hátunk mögött minden kétséget kizáróan hiszünk benne! S hogy ...

Tovább Szólj hozzá

blogturné blogturnéklub blogturneklub adventiblogturné2022

2022. dec 20.

Disney: ​Adventi mesekalendárium 2022

írta: szaffipolca
Disney: ​Adventi mesekalendárium 2022

Blogturné

img_5130.JPGA Kolibri kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a 24 minikönyvből álló Adventi mesekalendárium. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják ezt a varázslatos  és időtlen történeteket rejtő adventi kalendáriumot, ami segít, hogy még tökéletesebb és meghittebb legyen a karácsonyi készülődés.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

 

Fülszöveg

– Nézd, papa! Havazik! – kiáltott fel Pinokkió. Az immár hófedte, csillogó falu látványát csodálta az ablakon keresztül. Izgatottan és boldogan várta a karácsonyt, hiszen ez volt az első ünnepe igazi kisfiúként. Idáig minden nagyon tetszett neki!
– Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy ideje ...

Tovább Szólj hozzá

disney blogturné kolibrikiadó adventimesekalendárium blogturnéklub blogturneklub

2022. dec 18.

Edgar Allan Poe: A ​Morgue utcai kettős gyilkosság

írta: szaffipolca
Edgar Allan Poe: A ​Morgue utcai kettős gyilkosság

Blogturné

img_5103.JPGA General Press kiadó egy új könyvsorozatot indított Krimikönyvtár néven, melynek az elsőként megjelent Edgar Allan Poe novelláskötetét mutatjuk be. Tartsatok bloggereinkkel, és ha velünk játszotok, a kiadó jóvoltából egy példányt is nyerhettek a könyvből.

 

Fülszöveg

Párizs, valamikor az 1800-as években. Egy szoba, amelynek az ajtaját és az ablakait belülről bezárták. Odabent egy brutális kegyetlenséggel meggyilkolt nő holtteste. Az udvaron egy másik áldozat: az édesanyja. Tanú rengeteg van, ám a vallomások ellentmondóak. A rendőrség tehetetlen.

Ekkor lép színre C. Auguste Dupin, a műkedvelő nyomozó, aki remek megfigyelő és a logikus következtetés mestere. E képességei vannak a segítségére abban, hogy megoldja a ...

Tovább Szólj hozzá

generalpress blogturné blogturnéklub blogturneklub edgarallanpoe amorgueutcaikettősgyilkosság

2022. dec 13.

Chris Carter: A ​holtak csarnoka

írta: szaffipolca
Chris Carter: A ​holtak csarnoka

Blogturné

img_4982.JPGA General Press Kiadó jóvoltából hozzánk is megérkezett Chris Carter nagy sikerű Robert Hunter sorozatának legújabb kötete. Ezúttal az FBI figyelmét is sikerül felkeltenie a gyilkosnak, de vajon mit szól ehhez kedvenc zsarupárosunk? Tartsatok velünk, hogy lehetőségetek legyen megnyerni ennek a zseniális kriminek egy példányát!

 

Fülszöveg

„Harminchét éve vagyok rendőr, és ez alatt nagyon sok borzalmat láttam, de ha választhatnék, hogy a halálom előtt mit töröljek az emlékezetemből, az ez lenne.”

A rendőrhadnagy ezekkel a szavakkal fogadta Robert Huntert és Carlos Garciát, a Los Angeles-i rendőrség nyomozóit, amikor pályafutásuk eddigi talán legsokkolóbb helyszínére értek. És ez még csak a kezdet… A két nyomozó ...

Tovább Szólj hozzá

krimi thriller blogturné blogturnéklub blogturneklub chriscarter holtakcsarnoka generalpresskiadó

2022. nov 26.

Sophie Irwin: Hozományvadász ​hölgyek kézikönyve

írta: szaffipolca
Sophie Irwin: Hozományvadász ​hölgyek kézikönyve

Blogturné

img_4445.JPGTéged is elvarázsolt a régenskori Anglia? A Hozományvadász hölgyek kézikönyvében most újra elmerülhetsz a korban, amikor a jó férj megtalálása kulcsfontosságú!

Tarts velünk te is a Hozományvadász hölgyek kézikönyve turnén bloggereinkkel, és neked is lehetőséged lesz megnyerni a Central Könyvek által felajánlott magával ragadó regény egy példányát!

 

Fülszöveg

Kitty Talbotnek mihamarabb pénzre van szüksége. Pontosabban egy vagyonos férjre. Az apja tekintélyes adósságot hagyott maga után, és a lánynak mindössze három hónapja maradt, hogy megmentse a családját az anyagi csődtől. 

Kitty soha nem riadt vissza a kihívásoktól, így ebben a szorult helyzetben is feltalálja magát: összecsomagol, és elindul egész ...

Tovább Szólj hozzá

blogturné blogturnéklub blogturneklub HozományvadászHölgyekKézikönyve SophieIrwin CentralKönyvek ALadysGuidetoFortuneHunting

süti beállítások módosítása